El Mercat

EL MERCAT DEL BARRI,

EL MERCAT DEL FORT PIENC

El barri del Fort Pienc està situat en ple Eixample de Barcelona, en una posició privilegiada delimitada per la plaça de les Glòries Catalanes, l’Avinguda Diagonal, l’Avinguda Meridiana, el Parc de l’Estació del Nord i el Passeig de Sant Joan entre la plaça Tetuan i Arc del Triomf. Inclou equipaments com l’Estació del Nord, l’Auditori i el Teatre Nacional de Catalunya.

Tot el conjunt central del barri es va construir alhora a principis d’aquest segle, formant una illa d’equipaments imprescindibles entre els carrers de Ribes i Alí Bei. Aquesta inclou, a part del Mercat, una escola, un centre cívic (ateneu-biblioteca) i una residència per a la tercera edat. Tot ubicat al costat de la plaça que porta el nom del barri i la qual ens remet al model tradicional on es fa vida al voltant del nucli i punt de reunió que suposa la plaça. Un espai verd amb bancs i arbres, bars i restaurants i també espai perquè juguin els nens i on poder organitzar esdeveniments del barri.

El Mercat és en aquest eix fonamental per al barri, nucli de l’activitat comercial i veïnal, espai de trobada i intercanvi. Un Mercat que posa a l’abast de tots els “pienencs” productes imprescindibles de primera qualitat i atenció personalitzada amb els millors professionals darrere els taulells de cadascuna de les parades.

Imatge de la plaça de Fort Pienc mirant cap al Mercat, fotografia d’Èlia Labòria, 2016.

bcn7

iconmerc_1b

14 PARADES EN PLANTA BAIXA

Una única planta sense desnivells, un espai adaptat i climatitzat, amb dues portes d’accés i una bona il·luminació. Un Mercat on totes les parades són ben visibles, amb amplis taulells on exposar la varietat de gènere i on els paradistes sempre són a prop del client per atendre els seus dubtes i necessitats.

iconmerc_2b

SERVEI DE PROXIMITAT

Som a prop teu i ho posem tot al teu abast. T’oferim el producte de la terra, aquell que ha estat criat o cultivat a pocs quilòmetres de tu. Quan importem un producte és només si no el trobem aquí o si la qualitat és superior. Perquè creiem que hem de vetllar per fer-te arribar el millor que podem aconseguir.

iconmerc_3b

PER UNA BONA ALIMENTACIÓ

Tractem amb gènere de proximitat i qualitat per fer arribar a les vostres llars tot el necessari per a una alimentació sana, variada i equilibrada. Per una cuina amb valors i de primera categoria, aquí teniu varietat en productes naturals, ecològics, artesans, fets a casa...  el millor per a tu i els teus!

iconmerc_4b

CUINA DE MERCAT

La cuina de mercat o Mediterrània, està considerada pels experts com la cuina més saludable. Només dir el nom de mercat, ja és símptoma de voler dir qualitat. Per això volem continuar amb la nostra lluita de poder oferir els millors productes per tal de poder continuar amb la cuina referent per la nostra salut i de proximitat.

Els protagonistes

En aquest apartat hi ha els veritables protagonistes. Aquestes són les persones amb nom propi que trobem cada dia al capdavant dels establiments de venda del Mercat. Ells són els que trien i preparen el gènere, els que vetllen per fer-vos arribar un producte d’alta qualitat, els que coneixen el seu gremi a la perfecció i saben orientar el client per tal que l’experiència de compra sempre sigui satisfactòria.

Tots ells, tots els paradistes, són l’ànima del Mercat del Fort Pienc.